Het beste overnachtingsadres in Singapore

Luxe, uitstekende service en een idyllische locatie maken Capella Singapore tot een van de beste opties voor een luxueus verblijf in Singapore. Hier komen historisch Singapore, koloniale architectuur en moderne voorzieningen samen in een unieke, fascinerende mix.

Geniet van de bruisende wereldstad Singapore
Ontspan aan het eind van de dag in een van de comfortabele suites

Perfecte Locatie op Sentosa Island

Het luxueuze resort Capella Singapore ligt schilderachtig op Sentosa Island. "Sentosa" is Maleisisch voor “vrede en rust”. Vroeger was het eiland een vissersdorp en een steunpunt voor de Britse marine. Tegenwoordig is het een van de bekendste en populairste eilanden van Singapore, vooral bekend om zijn diverse vrijetijdsactiviteiten en attracties. Het staat symbool voor Singapore's vermogen om zich voortdurend te ontwikkelen.

Natuur en Tuinen

Het resort is omgeven door 30 hectare van tropische tuinen en groene landschappen die een oase van rust en ontspanning bieden.

Attracties

Capella Singapore ligt dicht bij vele attracties op Sentosa Island, zoals de Universal Studios, het S.E.A. Aquarium en de stranden, maar biedt tegelijkertijd rust en privacy.

Wat maakt Capella Singapore zo bijzonder?

Capella Singapore is niet alleen een luxe resort, maar ook een plek van historisch belang die een fascinerend verhaal vertelt.

Geniet op de witte zandstranden van Sentosa Island
De ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad

Cultureel erfgoed

Het resort hecht veel waarde aan het behoud van het culturele erfgoed en de geschiedenis van het Sentosa Island en de oorspronkelijke kazernes. Gasten kunnen de geschiedenis van deze plek ervaren door de architectuur en diverse historische plekken in het resort. Een verzameling kunstwerken en sculpturen reflecteert de historische en culturele betekenis van de plek.

Koloniale periode

De gebouwen die tegenwoordig deel uitmaken van Capella Singapore werden in 1880 gebouwd als Britse militaire kazernes. Deze kazernes werden tijdens de Britse koloniale periode gebruikt als onderkomen voor officieren van de Royal Artillery. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de kazernes gebruikt door de Japanse troepen toen zij Singapore bezetten. Na de oorlog kwamen de kazernes weer in Britse handen en bleven dienst doen als militaire onderkomens, tot Singapore in 1960 onafhankelijk werd.

Architectuur

Capella is een duidelijke combinatie van oud en nieuw. De oude kazernes zijn gerestaureerd en gemoderniseerd, waarbij het koloniale erfgoed behouden is gebleven. De nieuwe gebouwen van het resort zijn zo ontworpen dat ze de historische betekenis van het complex aanvullen. Daarbij is het resort omgeven door tropische tuinen die niet alleen de schoonheid van de natuur benadrukken, maar ook de historische context van het complex accentueren.

Geniet van het rustige Sentosa Island
Bewonder de koloniale architectuur

Gasten en evenementen

Sinds zijn opening heeft Capella Singapore talrijke prominente gasten en exclusieve evenementen verwelkomd en zich gevestigd als een van de toonaangevende luxebestemmingen in Azië.

Luxe

Het resort biedt elegante en ruime kamers, suites en villa's, die zijn uitgerust met modern design en luxe voorzieningen. Veel kamers bieden adembenemende uitzichten op de Zuid-Chinese Zee. De villa's zijn uitgerust met een privézwembad, terras en een ruime woonruimte, ideaal voor gasten die op zoek zijn naar privacy en luxe.

Eersteklas service

Elke gast heeft toegang tot een persoonlijke assistent die 24/7 beschikbaar is om aan individuele wensen te voldoen. Het personeel staat bekend om zijn uitstekende service en het vermogen om elk verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Gastronomie

Bij Capella kunt u kiezen uit verschillende restaurants:

Geniet in sfeervolle restaurant Cassia
Laat uw maaltijden bereiden door top chefs

Wellness en ontspanning

De bekroonde Auriga Spa biedt een verscheidenheid aan wellness-behandelingen, waaronder massages en gezichtsbehandelingen. Het prachtige infinity pool, met uitzicht op de tuinen en de zee, is de perfecte plek om te ontspannen en van de omgeving te genieten.

Exclusieve activiteiten

Gasten kunnen privé yoga- of fitnesslessen, kookcursussen en andere exclusieve ervaringen boeken. De dagelijkse minibar-service is inbegrepen en biedt een selectie van verfrissingen. Gasten kunnen dagelijks genieten van afternoon tea of een avonddrankje, wat een extra luxe tintje aan het verblijf geeft.

De Auriga Spa biedt complete ontspanning

Families

Het resort biedt speciale programma's en activiteiten voor kinderen, waardoor gezinnen een onvergetelijk verblijf kunnen beleven.

Activiteiten in de omgeving

Tanjong Beach is een rustig strand, ideaal voor ontspanning. De Sentosa Boardwalk, die het eiland met het vasteland verbindt, biedt wandelaars een mooi uitzicht. Sentosa Nature Discovery is een natuurpad en educatief centrum dat inzicht geeft in de flora en fauna van het eiland. De Sentosa Golf Club is een van de meest prestigieuze golfclubs in Azië, met twee golfbanen van wereldklasse.

Activiteiten voor Families

Universal Studios Singapore biedt talrijke attracties en shows die gebaseerd zijn op beroemde films. Het Adventure Cove Waterpark heeft glijbanen, een stroomversnelling en de mogelijkheid om te snorkelen met exotische vissen. Het S.E.A. Aquarium is een van de grootste aquaria ter wereld, met meer dan 100.000 zeedieren. Op Dolphin Island kunt u dolfijnen van dichtbij bekijken of zelfs met ze zwemmen.

Capella Singapore biedt een unieke combinatie van luxe, historische charme en moderne faciliteiten. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een plek om tijd door te brengen met uw gezin, Capella Singapore is de perfecte keuze voor een onvergetelijke ervaring.

Ga golfen op een van de mooiste golfbanen ter wereld
Bezoek de Universal Stu

Kom een stap dichterbij uw droomreis

Er is meer mogelijk dan u denkt!

Neem contact met ons op voor de beste tips en adviezen, of bezoek een van onze gratis online presentaties. Maak kennis met onze reisspecialisten en stel al uw vragen.